<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d886952601074214657\x26blogName\x3dme+is+me\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aliaalike.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aliaalike.blogspot.com/\x26vt\x3d-2299398178588088175', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

can i keep on hoping?
my smile hides my tears.





people. stay awesome. hear this. i dedicate to him.



Wishes
hey people. name given was alia. freaking thirteen. find me at twitter or tumblr or facebook. i'm all ears bruh. follow me maybe? xx

Twitter

Credits
Layout by mymostloved*,
Graphics from obsequious
Background from fivepointsapart
Colors from here
heading to the hostel tomorrow.
Tuesday, 3 January 2012 // 13:03


kolej tunku kurshiah

Assalamualaikum. Hai. Tarikh hari ini ialah 3 januari 2012. Esok dah 4 januari. Aku masuk asrama esok. Haha, aku happy. Babi gila happy. But sedih sebab nak kena tinggalkan twitter aku. Ahh! Aku tahu semua warga twitter yang baru sign up sampailah yang dah kecap nama famous tu semua sedih! Yalah, twitter ni sebenarnya warga dia semua sweet. Semuanya baik baik. Macam satu family besar. Aku sign up September yang lalu. Happy dapat kenal diorang semua.

Especially kakak angkat aku, Aisyatul Afifah. I love you sistahh. :* Hehe. Dia masuk college harini. Sis, take care. I will miss you. Damn much. Kak Farhana Akmal, aku tak kenal dia sangat but dia baik gila babi ah. Kitorang takdelah jauh sangat tempat tinggalnya. Dia couple tersweet di burung biru. Aww, I hope you dengan Hafeez will last forever. Everyone knows that your love for Hafeez is very very very big. Hahaha. Sedih kay lepas ni dah tak boleh stalk korang.

And then, Facebook. Aku tak kisah sangat. Sebab aku rimas dengan Facebook. HAHA. Kawan kawan aku tulah. Like sana like sana. Intensive diorang memang nak spam notification aku. Celaka doh diorang. Kang sorang sorang aku lempang. But aku tetap perlukan Facebook. Nak keep in touch dengan kawan kawan kawan kawan kawan kawan aku. Diorang tak aktif twitter sangat. Sorang dua je pun.

Nurin Izzati. I love you baby. Kau sekolah kat SAMER, enn? Babe, belajar rajin rajin k. Kalau outing nanti, insya-allah aku call kau. Will always remember you. Aku sayang kau. ♥ Wait, not lesbian, okay? Kau jangan lupa janji kau. HAHAHA. Lawak. Nanti kita gegarkan OU.

Shahirah. Kau dapat SM Ibnu Khaldun. But kau taknak. Okay, aku doakan kau dapat masuk SMKA. Kau ada harapan sebab dapat mumtaz PSRA. Banyakkan berdoa. I know you can do it. Kuatkan semangat kau. Jangan terlalu percayakan lelaki kat luar sana. Aku tahu kau dah banyak kali kena tipu dengan diorang. Maybe belum tiba masanya lagi. Be patient. :)

Faiz! Gila kay gila. Sekolah kita depan depan. I sekolah kat Tunku Kurshiah and you sekolah kat SMKA Shams. Insya-allah one day kita akan jumpa. Hehehe. Tak tahu nak cakap apa dah. I know my friend like you. Take care of her. I trusted you.

Kawan kawan aku yang lain, sorry aku malas sikit nak mention sorang sorang. Hehe. Korang yang dapat SMK Taman Ehsan ke, SMK Kepong ke apa ke, belajar rajin rajin k. Korang memang kawan terbaik aku. Kawan dunia akhirat, insya-allah. May our friendship last forever and ever and ever and ever. Kalau korang tukar number ke apa ke, text aku. Kalau ada credit, insya-allah aku balas. HAHAHA.

Lastly for someone who I love damnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn much! Hmmm. Aku tahu takde sesiapa kenal dia. Nama dia .............. Raja Luqman. Honestly, aku sayang dia sangat sangat sangat sangat sangat. Dia ni dah lama gila babun tak online. Rindu yang tersangat. Bila kau nak online balik? 2012 kau SPM, right? Good luck, bro. I miss you & ILY. ♥ 

pic.twitter.com/aJU0jzPt

tu gambar dia. crush aku. please jangan curi. hahaha.

Okay, babai. Wish me lucks k belajar kat sana. Takut ni takut. Hahaha. Assalamualaikum.

lots of love from,
Alia Qamelia.
I love him. xoxo