<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d886952601074214657\x26blogName\x3dme+is+me\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aliaalike.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aliaalike.blogspot.com/\x26vt\x3d-2299398178588088175', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

can i keep on hoping?
my smile hides my tears.





people. stay awesome. hear this. i dedicate to him.



Wishes
hey people. name given was alia. freaking thirteen. find me at twitter or tumblr or facebook. i'm all ears bruh. follow me maybe? xx

Twitter

Credits
Layout by mymostloved*,
Graphics from obsequious
Background from fivepointsapart
Colors from here
Good night story
Sunday, 29 January 2012 // 09:26

Assalamualaikum. Good morning. Awalnya aku bangun. Ahh, shit. Harini nak kena balik college. I'm gonna miss my twitter & blog. And everything that I had before but I can't have it one at that college. Tiga post berturut-turut weh aku cerita pasal college aku tu. Demm gila kot. HAHA, btw aku dah tukar blogskin. Background putih. Comel enn? Auww. Aku nak cerita macam-macam kot harini. Firstly, third language kat sana aku amek Bahasa Arab but homework arab belum siap. Dahlah aku lupa nak hantar last day ritu. Sial gilalah. Aku takut ustazah mengamuk. Hopefully aku dapat siapkan kat sana. Amin. But nak kena hias dorm. Then hafal list hi-comm college. Oh, I'm gonna die.

Then kena makan dinner guna fork and spoon. Kalau makan anything aku okay except for chicken and prawn. Susah gila. Usually pinggan aku yang akan berbunyi. HAHAHA. K tak kelakar. Then aku nak masuk basketball. I don't care what will happen I really wanna play basketball coz I wanna be an awesome basketballer there. Hihihi, dream only but that could come true right? If I work hard for it, insya-Allah I can be what I wanna be. Aku ada buat research dari akak basket. Diorang kata basket best so aku memang gila babun nak masuk. Wait for me.

Then, last night aku texting dengan Mr. R. Kan nak balik coll dah so aku text dia. Then dia kata nak bacakan aku good night story sebab aku mintak. But aku tunggu lama gila, takde pun text dari dia. K aku sedih gila nak mampus. Kecewa gak ah. Haha, but mungkin dia malas nak layan aku ke, kredit habis ke, pape jelah. Malas nak amek tahu. To be honest, aku kecil hati. Hihihi, macam-II lah kan aku ni? Dahlah mintak orang bacakan then pandai-II nak kecil hati bagai.

HAHAHA, aku tengah gila kat timeline twitter. Auwwch, so sweet of me. Hihihi, kbaii. Nak manja-II dengan twitter. Bai blog, bai. Muahhhhxx. :'>

Assalamualaikum.