<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d886952601074214657\x26blogName\x3dme+is+me\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aliaalike.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aliaalike.blogspot.com/\x26vt\x3d-2299398178588088175', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

can i keep on hoping?
my smile hides my tears.





people. stay awesome. hear this. i dedicate to him.



Wishes
hey people. name given was alia. freaking thirteen. find me at twitter or tumblr or facebook. i'm all ears bruh. follow me maybe? xx

Twitter

Credits
Layout by mymostloved*,
Graphics from obsequious
Background from fivepointsapart
Colors from here
Video Chat
Wednesday, 28 December 2011 // 11:23


assalamualaikum.. tepat jam 11.41 pagi saya, Alia ingin melapor diri di blog saya. Saya mahu mengemaskinikan blog saya. mwehehe. wait, apa aku merepek ni? zzzzzzzzzzzzzz.. lupakanlah. meroyan pulak aku. hahaha. sorry, keyh? tadi aku online. pukul 9 lebih. kebetulan nurin dah online. aku pun video chatlah dengan dia. memang dari haritu lagi nak video chat but boleh terlupa. haha. ngarut, enn?

so kitorang webcam lebih setengah jam. perghh, hebat. haha. first time experience. macam macam kitorang cakap. cakap pasal ni. pasal tu. haha. ni haaa. aku ada print screen sekali. mwehehe.

 

hey, aku tahu aku comel. you no need to jelly jelly. honestly, aku belum mandi time video chat tu. haha. who cares, right? yang atas tu nurin posing. yang bawah tu aku tangkap senyap senyap time dia tengah membebel. hahaha. nurin memang suka membebel. last night kitorang bergayut kat handphone. aku dengan dia cerita macam macam.

dia dah tahu masalah peribadi aku. that's cool. aku frust gila taw. aku cerita everything kat dia. and then kitorang menggila. aku pelik. lately aku dapat macam macam mimpi pasal twitter. yang paling teruk pasal bercinta dengan twitfamous. okay, that's cool. haha. ramai kot. zzzzzzzzzzzzzz

ada satu haritu aku beli pashmina dengan girlfriend aku. pergh.. aku pakai pashmina dengan style aku sendiri. stylo gila. okay, aku perasan. sokeyh. tak kisah pun. aku beli pashmina warna hitam. sebab aku suka warna hitam. dia match dengan mana mana warna. so it's easy. aku tataw nak pakai camne. ingat nak suruh girlfriend aku ajar. but she says nanti dia upload tuto dia. aku tunggu jelaaaaaaaaaaaaaa.



mwehehe. that's me wearing pahmina with my own style. kalau rasa tak cantik, janganlah kutuk. uhuk uhuk! aku tak pandai pakai pun. hahaaha. girlfriend aku belikan aku phone case. cantik. warna biru. aku yang pilih. then aku belikan dia something. hahaha. 

and girlfriend aku ada doakan aku blind date dengan luqman, my crush. shh! hahaha. aku nak cerita macam macam lagi but malas pulak. haha. aku daftar TKC 4 Januari 2012. dicepatkan dua hari. berapa hari je tinggal. doakan aku berjaya kat sekolah tu.

okay, babai. assalamualaikum. :))

sincerely,
Alia Qamelia.
the girl with no powers.