<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d886952601074214657\x26blogName\x3dme+is+me\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aliaalike.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aliaalike.blogspot.com/\x26vt\x3d-2299398178588088175', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

can i keep on hoping?
my smile hides my tears.





people. stay awesome. hear this. i dedicate to him.



Wishes
hey people. name given was alia. freaking thirteen. find me at twitter or tumblr or facebook. i'm all ears bruh. follow me maybe? xx

Twitter

Credits
Layout by mymostloved*,
Graphics from obsequious
Background from fivepointsapart
Colors from here
Sekolah Asrama
Sunday, 25 December 2011 // 13:15

Assalamualaikum. Hai awak semua. Okay, harini aku nak buat post tentang sekolah asrama. Sebab aku tengok nabilah pun buat post tu. Mwehehe. Aku Ada apply sekolah berasrama penuh integrasi gombak, SAMBEST, maahad tahfiz, and sekolah menengah agama sungai selisik.

But aku dapat yang aku tak apply. Haha. Kay, lawak. Dahlah sekolah kakak aku. Naik gila aku. Haa ~ ce teka sekolah apa. Hey, sudahlah. Lambatnya. Haha. *meroyan*

Zzzzzzzz.. Aku dapat Kolej Tunku Kurshiah. Kat seremban. Aku rasa korang tahu ni sekolah apa. Famous kot. But aku tak setaraf dengan dorang. Yes, I know.

Aku masuk pun bukan bawah kuota pengetua or kerajaan. Aku masuk bawah kuota old girls. Sebab mak aku ada banyak points so aku nombor 4/20. Hey, tinggi lettew, enn?

Korang nak taw camne aku dapat taw aku dapat sana? Haa, ni aku sakit hati. Rasa cam nak mencarut pun ada. Yalah, haritu aku pergi interview MRSM. Penat kay, penat. Cam nak mati aku rasa.

Balik dari interview around 11 a.m., aku dapat SMS dari sekolah tu aku dapat masuk TKC. Aku rasa macam. "Shit, kenapa tak gtaw semalam? Then SBPI gombak aku tak dapatlah?"

Okay, aku tahu orang akan cakap aku bodoh sebab macam tak bersyukur. Tapi that's not the point. Aku rasa tertekan. Then aku dapat tahu hakimi dapat SAMBEST. Lagilah tertekan.

Sejujurnya sekolah pilihan aku ialah SBPI gombak & SAMBEST. Aku nak aliran agama. Ades. Takpelah. 4 Januari nanti aku daftar TKC.

Sebelum berdaftar aku nak post something. Mana taw nanti kat sana busy. Hadoii. Okay, babai & assalamualaikum. :))

#tengoklah. Aku dah pakai spects. Not a nerd. Okay, super stressed. zzzzz.