<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d886952601074214657\x26blogName\x3dme+is+me\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aliaalike.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aliaalike.blogspot.com/\x26vt\x3d-2299398178588088175', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

can i keep on hoping?
my smile hides my tears.





people. stay awesome. hear this. i dedicate to him.



Wishes
hey people. name given was alia. freaking thirteen. find me at twitter or tumblr or facebook. i'm all ears bruh. follow me maybe? xx

Twitter

Credits
Layout by mymostloved*,
Graphics from obsequious
Background from fivepointsapart
Colors from here
Mimpiku & nurin.
Monday, 19 December 2011 // 10:44


malam haritu.. entah bila tah..
aku pun tak ingat..
aku tidur pukul 12 lebih..
sebab asyik dengar radio guna handphone..

pastu, aku tetiba tertidur..
HAHA.. takde kena mengena, okay?
aku tidur dalam pukul satu kot..
then............................................

aku mimpi lebih dari satu benda...
ini yang first:

aku mimpi aku suka kat sorang budak nama dia didi..
okay, jangan gelak.. kau tak kenal pun...
tapi dia ni berperwatakan macam faiz..
damn.. HAHAHAHAH.. kelakar, sial...

muka pun iras iras faiz.. tapi pakai songkok.. OMG, alim gila....
pastu aku mimpikan.. dia pun suka aku..
HAHAHAH.. mimpi SAHAJA..

pastu kitorang ada belajar kat dalam satu bilik ni..
pastu kan, aku rasa tak sedap hati..
aku pun pandanglah si didi tu.. comel gila kot!

HAHAHA.. pastu aku pun pergi pandang dia dengan pandangan yang gila tajam..
dia tak senang duduk.. so dia just wave hand kat aku..
aku tak senyum.. muka serious je..
HAHAHA..

sedar tak sedar kitorang pasangan COUPLE..
OMG, nak pitam aku..
so, kitorang pun menjalani kehidupan sebagai sepasang couple..
couple yang macam tak betul.. HAHAHA..

okay, memang DAMN... aku macam gila, taw?
tapi yang aku tahu, dalam mimpi tu, aku memang sumpah sayang kat dia..
but dekat DALAM MIMPI je..

kalau ada budak yang suka dia tahu lah enn, marah tak?
LOLOLOL.. lek ah..
kitorang pun kawan je kot.. T___T
dia tu pakcik aku by the way..

lepas tu tetiba je, aku tersedar.. 
nafas aku pun turun naik..
HAHAHA.. then dapat mimpi baru..

yang tu bapak gila.. 
tapi aku malas nak cerita.. itu hal kat sekolah rendah..
AHH, MALAS NAK AMEK TAHU.
pastu tetiba nurin call aku..

tersedar aku dari mimpi mimpi ngeri tu..
aku terus cerita kat dia mimpi tu..
HAHAHA.. dia pun ada mimpi..
pasal couple jugak.. but dalam mimpi tu ada aku, dia & ex aku..

HAHA.. taknak cerita.. rahsia kami..
okaylah.. aku sekarang tengah kena twitlimit..
DAMN.. pastu aku g buat account flavors.me , flickr dan formspring..

okay, babai & assalamualaikum..


p/s: pakcikk faiz, jangan perasan lelebih pulak, okay? HAHAHA.. sumpah lawak.. LOLOLOL.. forever pakcik I.. HAHAHA..