<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d886952601074214657\x26blogName\x3dme+is+me\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aliaalike.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aliaalike.blogspot.com/\x26vt\x3d-2299398178588088175', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

can i keep on hoping?
my smile hides my tears.





people. stay awesome. hear this. i dedicate to him.



Wishes
hey people. name given was alia. freaking thirteen. find me at twitter or tumblr or facebook. i'm all ears bruh. follow me maybe? xx

Twitter

Credits
Layout by mymostloved*,
Graphics from obsequious
Background from fivepointsapart
Colors from here
Best Friends Forever (Sekolah kebangsaan)
Thursday, 15 December 2011 // 12:15

photo edited for free at www.pizap.com

itu gambar BFF saya.. bukan boy friend forever..

biar alia tunjukkan muka sorang sorang..
yang atas tu alia yang edit taw..
ehehe.. sweet lah.. [for me!]

jom alia kenalkan sorang sorang..




nama diberi ialah Shahirah..
berusia 12 tahun.. tahun depan form 1 baru!
ni kawan yang alia paling rapat..
kitorang pun sama sama nakal gila..

hahaha.. tak boleh duduk diam..
tapi dia lebih aktif..
taktahu erti penat.. penat wok layan dia..
walaweh! 

hahaha.. dia bendahari pengawas tak silap alia..
budak ni pandai..
dia dapat 90% PSRA.. eh, eh..
jangan jadi bangla sudah..

LOLOLOL..
dia lahir 5 November 1999..



yang ini, namanya Nur Aina Irdina..
dia ni stay kat sungai buloh..
ada ramai peminat.. uhuk!
tapi dia ni... ganas.. same like me!

dia ni suka sangat cubit orang..
camnelah agaknya suami dia nanti?
tiap tiap hari kena cubit..
HAHAHA! :p

dia head girl kat sekolah kebangsaan..
dia lahir pada 24 Mei 1999..




nama puteri di atas ialah Alya Nur Syazwina..
kitorang rapat dari darjah 4 kot..
pastu kitorang selalu bergaduh..
then tahun ni rapat gila balik!

hahaha.. dia ni.. cantik sangat..
dia ni.. HAAHAHA..
penjenayah.. kitorang sama sama pembunuh..
pembunuh di twitter sahaja lorh!

dia lahir pada 24 August 1999..
kitorang rapat maybe sebab nama sama..
pastu time periksa duduk depan belakang je..
tu sebab dia kot..
HAHAHA..  [kitorang tak pernah meniru, ok.]




Nurin Izzati ! Kawan & pendengar setiaku!
Muahhhhhhhhh! :*
sayang gila kat dia.. sebab?
hehe.. jangan salah paham..
alia sayang semua kawan alia..

tapi, nurin pelik sikit..
dia ni pendengar alia yang paling setia!
when I say I'm okay, she knows I'm really not okay!
dia lahir pada 2 December 1999..

dia dapat agak alia punya hati & perasaan..
wait.. bukan dia sorang alia pun..
alia dapat agak dia suka siapa..
HAHAHA..

and guess what, kitorang selalu bergayut lama gilaaaaaaa...
she owes me tutti frutti!
lalala... janji tetap janji, sayangggg..
kitorang rapat sejak hujung tahun lepas..

pastu same tuition, lagilah rapat..
and kalau nak tahu, kitorang berlima semua same tuition..
mula mula alia and shahirah..
then sorang sorang masuk..



Siti Aisyah

Ni aisyah.. paling cantik kot..
hehehe.. aisyah ni duduk dekat dengan alia dalam kelas..
kitorang rapatlah jugak..
muahaha!

dia ni baik.. 
tapi garang.. --;
tapi lelaki tetap suka dia....
LOLOLOL..

tak tahu nak tulis apa..
HAHAHA..
almost perfect I think?

okay.. itu je information bout kawan alia..
and kepada korang, continue reading, please..

thank you untuk semua yang kita telah lalui bersama..
sesungguhnya aku happy sangat dapat jumpa korang..
korang memang kawan terbaik aku dunia & akhirat, insya-Allah..
aku harap kita semua akan berjaya sama sama..

jangan lupa harapan kita nak masuk University Oxford..
tak kisahlah kalau kita terpisah jauh pun,
kita tetap akan bersahabat.. SELAMANYA..
jangan lupakan aku, ya.. 


I LOVE YOU ALL DAMN MUCH!



lots of love from,
Alia Qamelia.

always love you all.