<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d886952601074214657\x26blogName\x3dme+is+me\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aliaalike.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aliaalike.blogspot.com/\x26vt\x3d-2299398178588088175', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

can i keep on hoping?
my smile hides my tears.





people. stay awesome. hear this. i dedicate to him.



Wishes
hey people. name given was alia. freaking thirteen. find me at twitter or tumblr or facebook. i'm all ears bruh. follow me maybe? xx

Twitter

Credits
Layout by mymostloved*,
Graphics from obsequious
Background from fivepointsapart
Colors from here
weii , maaf ye ?
Wednesday, 23 November 2011 // 12:31


hmm .. budak tu .. namanya Aiman .. dia ni kan ..
hmmm .. entahlah .. tataw nak cakap camne ..
alia tulis jelaa .. hewhewhew ...

Nickname : Aiman
Age : 12 years old
blablabla ... ~

malas nak tulis biodata dia .. T_______T
dia ni .. banyak tolong alia ..
dia dah masuk dalam list kawan terbaik alia ..
tapi .. ada satu hari tu ..
alia mengamuk kat dia ..
sebab time alia & shahirah nak sapu lantai yang penuh dengan tepung , dia pergi baling tepung ..
bengang laa .. siapa tak bengang ..

orang nak bersihkan lagi dia nak kotorkan ..
since hari tu , kitorang gaduh ..
dahlah last day sekolah .. lagilah teruk ..
alia dah minta maaf dia tak cakap lagi dia maafkan ..

hmmm .. aiman , kalau kau nak tahu , dalam banyak-banyak dak laki kelas kau ,
kau sorang je yang aku paling percaya .. aku pun tataw kenapa .. LOL
sebab tu aku selalu minta tolong kat kau ..
sekarang ni kau dah marah gila kat aku , kan ?

kalau kau baca post ni , aku nak bagitaw something kat kau ..
baca ni :


aku banyak sakitkan hati kau .. aku taw ..
aku banyak wat kau marah .. aku taw ..
aku banyak susahkan kau .. aku taw ..
papepun , aku nak minta maaf sangat-sangat ..
sebab da sakitkan hati kau , wat kau marah & susahkan kau ..


bye-bye .. assalamualaikum..
LOTS OF LOVE FROM ,
THE HEARTBREAKER .
your awesome editor ..