<link rel="me" href="https://www.blogger.com/profile/02821310473055716840" /> <link rel="openid.server" href="https://www.blogger.com/openid-server.g" /> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d886952601074214657\x26blogName\x3dme+is+me\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aliaalike.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aliaalike.blogspot.com/\x26vt\x3d-2299398178588088175', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

can i keep on hoping?
my smile hides my tears.





people. stay awesome. hear this. i dedicate to him.



Wishes
hey people. name given was alia. freaking thirteen. find me at twitter or tumblr or facebook. i'm all ears bruh. follow me maybe? xx

Twitter

Credits
Layout by mymostloved*,
Graphics from obsequious
Background from fivepointsapart
Colors from here
Nurlyana Mazlan ♥
Wednesday, 12 December 2012 // 14:49

tak comel pun sebab alia takde :p

Okay hello assalamualaikum today post about lyaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaa hahahhahahahahha . Dia selalu mengaku comel . Duhh , im comeler okay . Omg omg , perasan much , i know i am . Ugh too bad . Okay okay enough . Post ni alia buat sebab........................ lyana yang nak hahahhahahahhaha . Tak penting pun yang tu -.-

Alia sayang lyana :* awh , sweet en ? Mwehehe . She is my beddy untuk beberapa minggu . Next year tak sure lagi D; dia ni gedik sikit , kaya sangat . Hahahaha omg kejamnya . Okay takdelah kejam mana pun . Uhuks u___u Alia sebenarnya tak tahu nak cakap apa . Oh , lyana ni ada boyfriend ! Nama dia Haziq hahaha budak mana entah tak ingat . Ahakz comel en ? Okay dah i hv no idea what else to say . Goodbyeee , assalamualaikum . xx

backstabber friend
Thursday, 22 November 2012 // 14:38

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh. Bismillahirrahmanirrahim sebagai pembuka bicara. *lap lap lap tiup sana sini* ish ish ish. Blog ni dah berapa lama tak di update ni. *geleng kepala* Bukan busy. Alah tapi busy sikit kot dengan exam end year. Dah lepas dah pun. Bak kata pepatah "yang lepas dibiar lepas,jangan diungkit kembali" hehehe. Hm result end year aku taklah bagus mana. Gagal sbp sebab sains b. 76 je taklah teruk sangat pun. Dalam batch dapat number 30 and dalam sbp hm dapat number ............... 483. Dah dah tutup cerita. *buka muka surat lain* Hm harini kan, sumpah tak happy langsung. Sebab dapat tahu adalah seorang hamba Allah ni pergi bagi tahu dekat seorang budak lelaki ni yang aku suka dia.

Aku dah tahu cerita. Kau bagi tahu mamat tu aku suka dia - ini adalah TIDAK BETUL SAMA SEKALI. Lepastu mamat tu tanya aku betul ke aku suka dia. Eee bukan apa tapi aku memang sejujurnya tak suka lelaki tanya soalan macam tu. Kalau kau pun mesti sama. Eh, tak tak. Tak sama sebab yalah kau kan dah ada boyfriend. Eww ada boyfriend je bukan boleh buat apa. Boyfriend kau tu ke yang bayar makan minum kau, yang beli pakaian kau, yang bela kau, yang tanggung dosa kau? Tak, kan?

Kau tahu tak aku percaya gila kat kau selama ni and sangat tak percaya bila dapat tahu yang kau sanggup cakap macam tu. Dahlah aku tak pernah confess dekat sesiapa pun aku suka dia. Kau suka hati buat fitnah. Kalau setakat fitnah dekat kawan-kawan aku taklah kisah sangat, ni tak. Fitnah terus diberi tahu dekat tuan punya badan. Dah tu takde bukti, memalukan kawan sendiri. Ya Allah.

Dah dibuat-buatnya cerita tu, mahu suruh mamat tu jangan bagi tahu aku. Hahaha okay sebenarnya kes ni kelakar. Alah mamat tu bukannya nak sangat bagi tahu aku kau yang cakap tapi aku paksa dia. Sorrylah ya. Agak-agaknya kalau kau tahu benda ni, kau malu tak eh? Nasib baiklah benda ni tak kecoh. Kiranya empat orang je yang tahu. Kau, aku, lelaki tu and anis. Mesti kau malu.

Hm dahlah malas nak cakap apa-apa dah. Ish bosannya cuti ni tak pergi mana mana pun :( lol takpelah nak hang pun takde orang nak ajak. Hihi ok bye bye bye. Oh and, alhamdulillah Gaza dah bebas :) Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.